Enthusiasm yang sangat tinggi untuk semester 6

Meh ikut nenek, meh!

Glossary




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Monday, 9 August 2010

Nak puasa da ye?

ta sangka.ta sangka.unbelievable!aiceh.speaking la konon.walhal lidah terbelit kalau mulut nak start berbahasa inggeris.ta tau la MUET sem ni lepas ke ta kan.at least band 3 la kan.at least.tamau repeat MUET.oh.introduction yang sangat menarik (-__-")


hari ni da hari isnin.esok selasa.dan next day ialah rabu.dan rabu insyaAllah semua muslim seluruh dunia akan menyambut ramadan.sangat indah.ta sabar nak rasa syahdunya puasa kat tempat orang.ta sabar rasanya nak buka puasa dengan housemates sayang.ta sabar nak bising-bising satu rumah dikejutkan sahur ramai-ramai.ta sabar nak rasa nikmat tahan lapar berpuasa.dan yang paling ta sabar ialah RAYA!wohwoh.puasa bagi penuh sebulan.dan puasa yang berkualiti.perlu kurangkan mengumpat mengata.jangan da tengok benda ta elok.jangan!da tade lagi benda lagho lagi lepas ni.ingat fara!


untuk family sayang.especially untuk ayah dengan mama.terima kasih untuk semua yang dah ayah mama bagi,buat dan korbankan untuk anak ayah mama yang suka nak membazir-degil-kepala dalam itu ada besar punya batu-gedik-manja overdose.halalkan segala makan minum.air susu mama.air mata yang ayah mama dah jatuh sebab anak yang terlampau baik ni.sobsob.rasa macam nak balik rumah sekarang ni je. :'( ehemm.duit raya tahun lebih la kan ayah,mama? :) adik-adik.Amir Fazri, Fara Camelia, Amir Zafri.puasa penuh ok.kalau penuh kakak bagi seringgit ok.Amir Fazri terkecuali.suda besar!


kepada kawan-kawan.minta maaf la kalau ada yang tercakap terngumpat terguris hati terpegang terpakai terpukul mana-mana tempat dan terr apa lagi.aku banyak buat salah dan sekarang memang rasa bersalah sangat.buat banyak salah.minta maaf wahai kawan-kawan :D jangan lupa kejut aku bangun sahur.aku memang tanah liat sikit mahu bangun pagi-pagi ni.


lecturers!terima kasih da bersusah payah mengajar.layan segala soalan aku yang entah apa entah.sampai da tatau nak jawab apa kan.Encik Mahadi yang ajar Electronic Publishing.susah betulkan nak mengajar student create shape,edit picture,etc.Encik Hafiz yang ajar subjek Record.panjang explanation sampai kadang-kadang memang tersyok pulak dengar cerita.Encik Zool yang ajar Programming.saya suka maths! (-__-") Encik Sufi yang ajar Cataloguing.sorry la banyak-banyak.memang terlampau banyak soalan yang nak ditanyakan sampai Encik Sufi tersengih agak pelik dengar soalan yang memang pelik.lastly,the one and only bachelorate yang ajar kami.Miss Marlia yang ajar Preservation.Miss memang gila-gila punyalah.terbaik!i like :) p/s-sempena bulan yang indah ni,janganlah bagi assignment banyak-banyak.puasa kan.rehat la sikit ye.sambung lepas raya ok :p


finally,saya mentionkan di sini buat Muhammad Hafifi.selamat berpuasa sebulan dan penuh la ye.kurangkan la sikit u punya smoking tu syg..belanja i buka puasa ok.ta boleh selalu jumpa.puasa ok :) nanti raya mau duit raya banyak-banyak.thanks.


ok.selamat menyambut ramadan yang mulia ni.segala keturunan syaiton semua da kena ikat.so,boleh la kita tahan nafsu kan.puasa penuh ye.ta puasa ta boleh raya.puasa penuh nanti mama bagi satu hari satu ringgit.ala macam dulu sekolah rendah.lepas buka je mesti selak laci carik duit seringgit syiling tu.walhal mama ta bagi hint pun suruh amek kan.suka hati je. :)







bye!

| Terima kasih jenguk-jenguk sini! |

1 comment:

  1. ko x minta maaf lagieyh ngn ak!

    ReplyDelete

Komen lah banyak-banyak! Lepas dah komen, refresh dan tunggu sekejap. Mesti ada notes untuk U :D