Enthusiasm yang sangat tinggi untuk semester 6

Meh ikut nenek, meh!

Glossary




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Monday, 29 March 2010

Jalan2 sampai lebam ♥ (2)

gadis ayu :)



.
.
.
.
.
.
.


alkisah..maka tersebutlah kisah..



manusia yang ta sedar diri umur dah tua.kawen dah beranak 4.


saya sudah dapat collect all the pictures.semua gambar budak2 sengal eksaitet jalan-jalan pergi terengganu.ok2.ta mau cakap banyak2.tengok jela gambar-gambar yang aku upload ni.enjoy!


mangsa kepeningan pertama yeah bebeh!

stop by banjaran titiwangsa.pakcik bas penat drive.kitorang penat bising (-__-")




  1. terengganu state public library-library yang sangat besar.the staffs; mdm rohayah yahya told us that the visitors on weekdays, (saturday only) 4 thousand peoples.wa respek sama lu.cayalah.go library ganu.senyum sokmo!
  2. terengganu state museum-the largest and biggest museum in asian.tapi sekarang ni under construction.so,walaupun ta berapa nak sedap mata memandang tapi muzium ni memang superb!with more than 50 thousand collections.walaweyh!cantik tertarik very d bomb la.
  3. malam bbq-i like~makan sampai buncit.rm15 bebeh.ayam bakar,sotong bakar.sosej bakar.keropok ikan.ikan kembung bakar.air sirap.bihun goreng.tembikai.cakap,apa lagi yang kurang?
  4. masjid kristal-ya tuhan!keindahan yang sangat menakjubkan.aku eskaitet gila babeh tengok masjid ni.allahuakbar!
  5. pasar payang :)-kat sini la syaitonnirojjim yang dipanggil zulatuun menghasut aku membeli belah sampai lebam.habis duit ku.tengok tu nak beli.tengok ni nak beli.adoyai.. (-__-")



dan.lepas 3 hari jadi warga terengganu,kami pulang.pulang marilah pulang marilah pulang bersama-sama..





i love you guys!hope lepas ni ada lagi trip yang kita organize sama2.n enjoy!



tukang cakap banyak-banyak --> lihat saya mencapap dengan slr pinjam






bye!

| Terima kasih jenguk-jenguk sini! |

2 comments:

  1. ada la weh.cuba kau carik kat celah2 manusia yang banyak2 tu..

    c(:

    ReplyDelete

Komen lah banyak-banyak! Lepas dah komen, refresh dan tunggu sekejap. Mesti ada notes untuk U :D