Enthusiasm yang sangat tinggi untuk semester 6

Meh ikut nenek, meh!

Glossary




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Sunday, 28 March 2010

Jalan2 sampai lebam ♥

sayangbudakbesarnisangatsangat :)

kami baru balik dari trip dari terengganu.syok sungguh.sangat eksaitet.sebab baru first aku pergi terengganu.sangat sadis.melawat sana sini.cuci mata.melalak ta ingat dah malam orang lain penat nak tidur.bershopping sakan.berhabis duit.


3 hari kat terengganu.so percakapang pung ada improvement la kang.



"senyum sokmo.makang ikang jalang-jalang sampaing lebang.hanghanghang :)"



jadi ta aku cakap terengganu.dah boleh tukar kewarganegaraan ni.bermastautin jadi orang ganu.na na na na na,ganu kite! :)

gambar tade kat aku.nanti kat collect semua gambar-gambar posing sakan.aku upload.sabaq na.da tukar jadi orang kedah balik.





bye!

| Terima kasih jenguk-jenguk sini! |

5 comments:

  1. mane kepok lekor akak??
    hahaha...


    ni xsbr nk blk ganu nih!!

    ReplyDelete
  2. umar : bes gila babeh!

    kak naimah : t kak balek ganu,jalang2 makang ikang panggang yeng.henghengheng :)

    ReplyDelete
  3. ikan pgg?haha

    ICT la bru besh!
    Ikan Celup Tepung!
    ikn pgg biasa sgt..haha

    ReplyDelete
  4. wah2!new terminology nampaknya..
    i like :)

    ReplyDelete

Komen lah banyak-banyak! Lepas dah komen, refresh dan tunggu sekejap. Mesti ada notes untuk U :D