Enthusiasm yang sangat tinggi untuk semester 6

Meh ikut nenek, meh!

Glossary




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Tuesday, 1 March 2011

Filem pecah panggung, mungkin?

Assalamualaikum Bloggers! :D



Ye, memang sumpah i agak sangat busy 2, 3, 4 hari ni. Tatau lah nape kan yang penting memang assignment yang buat i sangat busy. Pagi tadi i baru je lepas satu mid-term test. Dan memang nak mengaku sangat lah, baca notes last minutes =.=" Ta agak lah kan, bagus punya student. Semalam da buat satu lagi rekod baru, tade online lah! Tade Facebook, tade jugak KakiBloggers. Hah, i hebat. U mampu? :D





Entry kali ni nak cerita yang santai je. Nak relaks kan otak lah konon kan. Walhal. Ok, kelmarin hari ahad kelas ETR. Well, kedah kan memang lah ada kelas hari ahad. Ok u tau ni. My lecturer ada tunjuk kat kitorang semua satu movie trailer. Yang memang sumpah sangat superb gorgeous marvelous! Sangat! Trailer apa weh apa weh? Merong Mahawangsa. Oh oh, da jatuh cinta lagi sekali ni. Ta sabar nak tunggu keluar panggung. Gerenti meletup tiptop pecah panggung punya lah. Pecah kepala pun boleh jugak. :D






Keluar panggung katanya 10 March ni kan? Member i yang dok gembar gembur *ecewah gempar gembur* kan, tapi tatau lah bila kan? Ta puas hati, mari klik sini lah punn cepat. Hancur i punya bahasa melayu. Sikit hari lagi bahasa eewww pulak lah yang i dok pakai ni.


So nak tunggu apa lagi. Nanti da keluar panggung, jangan lah buat-buat lupa i. Beli tiket extra satu. Eh dua, lagi satu roomate i punya. Boleh kan? :)






| Terima kasih jenguk-jenguk sini! |

6 comments:

  1. salam.. macam best je citer ni.. tadi bace gak cite ni kat paper..

    ReplyDelete
  2. @adan

    ok lah.nanti kita pergi tengok sama ok :D

    ReplyDelete
  3. @echasuzrin

    sabar2. 10 march karang tengoklah sampai lebam ok :D

    ReplyDelete

Komen lah banyak-banyak! Lepas dah komen, refresh dan tunggu sekejap. Mesti ada notes untuk U :D