Enthusiasm yang sangat tinggi untuk semester 6

Meh ikut nenek, meh!

Glossary




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Friday, 25 March 2011

Tatau nak puji apa lagi dah

Assalamualaikum habang-habang, hakak-hakak, hadik-hadik! Sorry lah, time macam ni i ta reti mengeja. Tengah melagha dengan roommate, tengok macam-macam jenis video kat Youtube ni. Ni nak tunjuk satu video yang kira seasoned in the sun lah. Kalau ada siapa-siapa yang pernah tengok sebelum ni, mari tengok lagi sekali. Enjoy! :D








Sangat gila comel lah! Sampai tersenget-senget mulut nak menyebut patah-patah tu. Siap dengan tangan tu ha. Mata terjengil-jengil. Ohohoh adik comel, kakak nak mintak nombor fon boleh kan kan kan? Haish! Comel gila punya lahh! Penat tercungap pun boleh lagi sambung nyanyi. Da jatuh cinta ni ha. Memang peminat Anuar Zain lah budak comel ni. Superb!


Nak tunggu apa lagi, cepat bukak Youtube, tengok lagi video adik comel ni. Dari bayi sampai da besar sekolah tu. Cepat lahh!






| Terima kasih jenguk-jenguk sini! |

2 comments:

  1. sebab nak dapat pahala, so nak komen . hahaha

    ReplyDelete

Komen lah banyak-banyak! Lepas dah komen, refresh dan tunggu sekejap. Mesti ada notes untuk U :D