Enthusiasm yang sangat tinggi untuk semester 6

Meh ikut nenek, meh!

Glossary




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Monday, 19 December 2011

Wordless Story

Assalamualaikum w.b.h. Ahlal wasahlan? Alhamdulillah.





Kalau korang sihat, jawablah macam ni. Alhamdulillah, ana bi khoir. Ececeh. Jadik ustazah pulak ajar bahasa arab kan. Dulu I kan sekolah agama, sekarang ni pulak ambil third language pun Arab jugak. Takpe, ayah I cakap bagus balajar bahasa Al-Quran ni.Tapi takpe lah, belajar bahasa lain pun elok jugak kan. Tambah ilmu. Hah sudah2, melalut meraban pulak =.="


Yeeeeee, hari ni I mau kongsi satu cerita yang kurang perkataan. Wordless story. Macam mana? Macam trademak Yuna tu 'Setiap gambar ada lagu'. Trademark I pulak, 'Setiap gambar ada cerita'. Cerita yang akan menyebabkan ada LAPAR! Mehh tengok apa kejadah sebenarnya yang pompuan jawa ni dok merepek?












 Kalau lah PTPTN I masih berlamabak, memang dah rembat 6 7 ni =.="






BigFood;


| Terima kasih jenguk-jenguk sini! |

2 comments:

  1. Dapatkan memori 50GB kapasiti simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini tanpa sebarang bayaran dari Gombug.net! Sebelum 31 Dec 2012 - http://adf.ly/4O5uz

    ReplyDelete
  2. buat rasa lapar tengok banyak makanan :D

    ReplyDelete

Komen lah banyak-banyak! Lepas dah komen, refresh dan tunggu sekejap. Mesti ada notes untuk U :D