Enthusiasm yang sangat tinggi untuk semester 6

Meh ikut nenek, meh!

Glossary




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Sunday, 13 June 2010

Results oh results! (2)



pernahkah kau merasa.hatiku hampa.pernahkah kau merasa.hatiku kosong.


adoyai.alahai.omak ai.aiseman.watthefake.haish!


examination results dec 09 - mei 10.aku suda tahu.aku suda tahu la weh!dan memang sangat hancus mampus.gila babeh punya results.haish!ok.aku mengaku memang aku yang macam haram menjawab paper-paper exam tu.dengan dua paper.lain yang ditanya lain yang aku jawab.dengan apa-apa entah aku menerai main sukasiku je nak enantai menulis sampai lebam kaku kematu jari-jemari aku ni.dan hasilnya lihatlah!results exam yang macam haram kejadah tu.oh.ta kan aku nak meng'expose' keaiban results sendiri kot.ta sanggup eden.haish (-__-")



tapi nasib baik jugak tade paper repeat even ada satu paper yang sikit lagi kiut miut nak membuat aku sem depan jumpa lagi sekali lecturer kesayangan buah hati jantung pisang aku tu ha.nasib la nasib.dan mungkin rezeki aku jugak.dua paper dapat A.ok.satu je yang 4 flat.satu lagi dapat A- je.nasib la badan.oh.btw thanks sangat-sangat kat aimi sebab bersusah payah stress kitorang group kau bersungguh-sungguh bersemangat buat projek paper subjek pc maintenance tu ek.thanks sangat.kalau kau ta push kitorang dan kalau kitaorang pun ta push diri masing-masing untuk men'struggle'kan diri menyiapkan assignment tu.ta tau la.thanks aimi :)


and lots of thanks kat kawan-kawan satu group aku untuk sem 4 ni.sanggup bersama dengan aku buat assignment walaupun aku tahu aku buat assignment pun bukan la perfect mana kan.thanks sangat kawan.hana.tinah.tiqah.aica.arif.nasrul.ieda.anoi.ziela.nora.wani.dan lain-lain kawan yang aku ta sebut.


and thanks lot kat lecturers sebab sampai bergaduh bertomoi memereh jus otak mengajar aku dan students DIM part4 dec 09 - mei 10.kalau tade lecturers yang sangat bagus dan memahami.tade la aku punya results bagus la.even yang buat results aku teruk ialah aku sendiri.yang main sukasiku menjawab.lain yang ditanya.lain aku jawab.hampeh kau fara!


macam mana aku nak meng'explain' results aku yang sangat la bagus ni kat mama ayah?cuba bagitau?macam mana aku nak cakap?haish.da la sebelum dapat tengok results banyak hari ni rama-rama semua terbang dalam perut.terbang melata. (-__-") mama ayah,tolong ampunkan anakmu yang tidak bersalah ini.walhal memang terang-terang salah aku pulak.apa alasan yang aku nak bagi?konon-konon awal sem memang confident results exam boleh naik la sikit.sure cap jempol yakin boleh dapat dekan.ni tidak.bau-bau pun tade.bau kentut ada la :'(


ok.aku nak sambung nangis walaupun nak nangis sampai lebam pun,results suda termaktub.lain la kalau aku menggatal nak merepeat segala paper sem 4.mengarut!dan sem 5 ni.cik fara sayang intan payung..tolonglah naikkan pointer kau.ta naik cgpa,naik gpa pun jadik lah sayang oii..bersungguh-sungguh sem 5 ni.jangan la nak haru biru kelabu ungu oren.bagi la mama ayah bangga dengan results kau.haish.membebel pulak.ok.nak balik rumah.








bye!
| Terima kasih jenguk-jenguk sini! |

3 comments:

  1. fara fara! tibe2 aku rindu sgt kat kau. mungkin sbb lagu kat blog kau yg mendayu. lagu siti plak. mmg ingt kat kau. aku nk tulis blog pasal kau. tp sory aku da privatekn. fara lagu ape kau letak ni? sedap. buat aku ingt kat kau.

    ReplyDelete

Komen lah banyak-banyak! Lepas dah komen, refresh dan tunggu sekejap. Mesti ada notes untuk U :D