Enthusiasm yang sangat tinggi untuk semester 6

Meh ikut nenek, meh!

Glossary




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Friday, 12 November 2010

Fara budak comel kan :)


comel kan?comel kan?fara ada donut.bukan dunkin donuts ok tau.keras, ta sedap.big apple dengan [J.co] jugak yang terbaik.i like!nyumm2~


mau buat sendiri la tu.tau da.mesti korang nak jugak kan kartun macam ni.kalau nak, klik link [ini].dan ENJOY! :D



step 1 - pilih bentuk muka.macam-macam jenis ada.mau bulat ka, lonjong ka, bujur sirih ka, petak ka.pilih je.bayar asing-asing. :)


step 2 - ok.rambut boleh pilih apa style favourite korang.spike, botak licin gondol, tocang, butterfly, senget sebelah.bayar kat kaunter ye. :)






lain daripada pilih bentuk muka dengan rambut, boleh pilih eyebrow, eys, nose, mouth, marks and beard.


step 3 - baju.ha beli mana korang minat.nampak pusat ada, nampak clevage ada, namapk perut boroi ada.tape, pilih sampai puas hati.

step 4 - pilih seluar dengan jeans.skinny ka, kembang ka, kuncup ka.ada je jual.yang penting ada duit. :D


step 5 - pilih gadget, glasses and accessories.banyak yang cantik-cantik comel lote.auww2!scene background pun ada la..










p/s - bosan.so terpaksa jadik adik-adik buat benda macam ni.ni bukan diri aku yang sebenar!adoyai, hilang macho aku (-__-)







bye!

| Terima kasih jenguk-jenguk sini! |

2 comments:

  1. eh2.buat la sendiri.
    senang macam kunyah chewing gum.

    :p

    ReplyDelete

Komen lah banyak-banyak! Lepas dah komen, refresh dan tunggu sekejap. Mesti ada notes untuk U :D