Enthusiasm yang sangat tinggi untuk semester 6

Meh ikut nenek, meh!

Glossary




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Sunday, 16 January 2011

Contest : CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

entri yang ni memang I saja gedik-gedik nak join.tade siapa pun yang tag.tag diri sendiri, boleh? :) dan nama contest ni ialah, taraa!


CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

HA! korang berminat tak nak join ?.okay sebelum tu jom kita baca syarat-syarat nya dulu ya~

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? *ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011



gambar ni over?ops!cantik sikit.ni la namanya enjoy sikit over.dan I rasa gambar ni jugaklah yang paling agak yok yo o.kan? :D


ok.this is it!hadiah apa yang I nak kalau menang contest ni?mm..kalau nak tukar, apa yang nak buat kalau menang contest ni boleh ta?I nak belanja housemates (6 orang) makan dekat mana-mana tempat sekalipun.dia orang boleh pilih nak makan apa, nak minum apa.then, I nak bawak dia orang main bowling, karaoke, tengok wayang.boleh kan? :)


nak tag siapa ya? Mr. Fizzy, Miss Hanna, Miss Aimi, Miss Nina & Miss Tiqah.



p/s - hadiah dia RM 100 la weh.kenyang la macam ni kalau dapat.kalau dapat.. :)










bye!
| Terima kasih jenguk-jenguk sini! |

6 comments:

  1. hey.join jela weh.mana tau kau menang ka..

    ReplyDelete
  2. boleh sahaja.belanja minum lagilah boleh kan. :)

    ReplyDelete
  3. @siti fatimah
    WC.and thanks again pasal da create this contest! :)

    ReplyDelete

Komen lah banyak-banyak! Lepas dah komen, refresh dan tunggu sekejap. Mesti ada notes untuk U :D