Enthusiasm yang sangat tinggi untuk semester 6

Meh ikut nenek, meh!

Glossary




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Monday, 10 January 2011

Tuah manusia nampak kat baju kurung kot






puas hati dengan keputusan AJL tadi?Ana Raffali pulak juara kan..kalau aku ta kisah la kot.pasal tu semua juri profesional yang buat keputusan kan.tapi tatau la orang lain kan?memang aku mengaku la, time faizal, ally dengan cheryl announced the winner, aku terjerit.pasal terkejut dengan keputusan yang memang ............ tatau la apa nak cakap.



aku bajet shahir la yang menang kan.pasal apa?aku terjatuh cinta kat dia la weh.macam mana ni weh?cinta baru datang lagi.hehehe. :D



tapi yang penting faizal tahir dapat.hanyut.lagu terbaik aku pernah dengar.i like!style kan?apa-apa pun, yang menang-menang tu rezeki dorang la kan.tuah ayam nampak kat kaki, tuah manusia nampak kat mana? :)



p/s - nasib baik tomok ta menang kan?hehehe (-__-")








bye!

| Terima kasih jenguk-jenguk sini! |

2 comments:

  1. Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
    Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

    Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

    ReplyDelete

Komen lah banyak-banyak! Lepas dah komen, refresh dan tunggu sekejap. Mesti ada notes untuk U :D