Enthusiasm yang sangat tinggi untuk semester 6

Meh ikut nenek, meh!

Glossary




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Wednesday, 12 January 2011

Da keluar duit banyak ni tau

Hye :D




Nice day right?alhamdulillah petang ni kat Merbok cuaca panas.ta terik sangat pun,sedang-sedang.sidai baju pun kering ni ha.hah.tamau intro panjang-panjang sangat pasal nak cepat.karang kejap lagi nak pergi kelas.curi-curi masa sekejap je ni..entri sebelum ni aku ada cakap nak tunjuk apa produk yang aku "dipaksa" beli kan?


ha.ni dia; 2 botol syampu yang aku kena pakai selang sehari.dengan moisturizer.yang berelemen an herbal essence.rasanya memang betul herba pasal rambut aku bau pun da macam jamu ni ha.


Ni namanya Tomato Hair Bath.berasaskan tomato.dan nama pun tomato kan, tu sebelah ada gambar tomato.untuk bagi hilang minyak kat kulit kepala.kalau da penuh la minyak, buat goreng ikan pun boleh kan.da tu tutup pulak segala liang rambut, macam mana rambut tu nak tumbuh.da kena block kan.ok, faham kan apa yang aku cuba nak terangkan ni?bagus! :)


Yang ini pulak Green Tea Hair Bath.untuk buang segala dandruff.ala, kelemumur.tau kan?Miss Bee Tee cakap, sebelum fandruff tu muncul, mula-mula kita panggil kelatin.lepas da makin teruk kulit kepala pasal minyak da sumbat, mula la tumbuh si dandruff tu.faham kan?teh hijau pun boleh sapu kat kepala tau.bukan buat minum je.. :)


Ni pulak moisturizer.Green Tea jugak.consultor tu bilang, sapu benda ni kat hujung rambut lepas pakai syampu tu.and by the way, syampu yang kau orang pakai tu untuk kulit kepala dan bukan untuk rambut.conditioner ataupun perapi pulak untuk rambut.so kalau pakai conditioner tu, jangan sapu kat kulit kepala.cuma lurut kat rambut je.especially kat hujung rambut yang mula nak split-end tu.faham kan apa yang aku terangkan?terima kasih :)


Dan aku dapat 2 voucher kat sini.ada siapa-siapa nak dan berminat nak try?boleh.aku bagi free.ta payah nak bayar kat aku.cepat tau pasal sekejap je valid dia ni.kalau nak, contact tau. :) kalau lambat, aku bagi jela kat siapa-siapa pun.







p/s - weh, aku tiba rindukan kau la sayang!bila kau mau balik?nak date sama-sama, nak gosip sama-sama :')


p/s/s - sorry kalau ada typing-error.pasal mau cepat.nak bersiap pergi kelas ni.








bye!

| Terima kasih jenguk-jenguk sini! |

4 comments:

  1. pinjam ta boleh la weh.kalau nak kena bayar half price.
    sharing is caring kan..?

    :D

    ReplyDelete
  2. yeh..yeh...kunjungan balas sebab komen entri sudirman..hehehe

    ReplyDelete

Komen lah banyak-banyak! Lepas dah komen, refresh dan tunggu sekejap. Mesti ada notes untuk U :D